detsember 17, 2015

Unistuste reis Ecolines bussiga

Ecolines’i loovtööde konkursil pälvis peaauhinna Parksepa keskkool.
Ecolines Eesti korraldatud üle-eestilisest loovtööde konkursist “Võida klassireis!” võttis osa üle 1000 4.- 6. klasside õpilase 99 erinevast koolist. Peaauhinna ehk klassireisi Riiga võitis Parksepa keskkooli 4. klass.
Ecolines Eesti tegevjuhi Elis Kovaljovi sõnul pälvis võidu Parksepa keskkooli 4. klass, sest nende uskumatult meisterlikus töös oli ühendatud loovus, kunst ja käsitöö. “Juhendaja kaasabiga on loodud elektri toel liikuva bussi makett, mis on väga tõetruu ja lisaks sisaldab väga keerukaid elemente käsitöö ja tööõpetuse valdkonnast,” kirjeldab Kovaljov peaauhinna väärilist tööd.
Kuna saadetud tööde hulgas, mis võisid olla nii joonistuse, maali, meisterduse, foto või video formaadis, oli veel mitmeid väga häid töid, otsustas Ecolines anda välja lisaauhinna video ja joonistuse kategoorias. Videotest võitis Tartu Veeriku kooli 4. A klass, kelle lühifilm oli kokku pandud lustlikus toonis ning väga hästi filmitud, nii et säilis põnevus ja lõpplahendus oli innovatiivne ja lõbus. Joonistuste seas tunnistati parimaks Väike-Maarja gümnaasiumi 5. klassi ühistöö, mis on illustratiivne ja lõbus näide Ecolines’i bussipargist ja igapäevatööst.
Ecolines Eesti tegevjuhi Elis Kovaljovi sõnul oli tal suur heameel näha, et töid laekus nii palju ning tänab südamest kõiki osalejaid. “Lapsed olid väga loovad ja iga viimane kui meisterdus oli kaunis ja omapärane. Loovust ja taiplikkust jagus kuhjaga ja laste fantaasiamaailmal pole neid töid vaadates piire,” rõõmustas Elis Kovaljov saabunud tööde üle.
Konkursi “Võida klassireis!” peaauhinnaks on klassireis Riiga alustades sõitu kooli eest ja tuues lapsed tagasi kooli juurde. Lisaauhinnaks on tasuta piletid kogu klassile Ecolines’i Tallinn-Riia-Tallinn marsruudil väljumisega Tallinna või Pärnu bussijaamast. Kõikide võitjatega võetakse ühendust selle nädala jooksul.

Video meisterdusest