detsember 12, 2012

Tore päev Tartus

Meie klass käis 7. detsembril Tartus Vanemuise teatris „Lotte jõulupidu“ vaatamas. Etenduses esinesid väga tuntud lauljad ja näitlejad: Gerli Padar Lottena, Hanna-Liina Võsa Mary Poppinsina, Getter Jaani nukuna. Toredad tegelased olid veel draakon Otto, põhjapõder, doktor Ave, perekond von Trappid. Mängis Vanemuise sümfooniaorkester ja kõlasid imetoredad laulud erinevatest muusikalidest. Teise vaatuse alguses esitas Getter Jaani laulu „Rockefeller Street“, millega ta Eurovisioonil Eestit esindas. See laul tekitas kõigis palju elevust. Etendus kestis peaaegu 2 tundi, kuid see aeg möödus väga kiiresti, sest kõik oli lahe ja lõbus.
Pärast etendust läksime Lõunakeskusesse, kus käisime uisutamas ja 4D kinos. Mõned uisutasid elus esimest korda, aga said sellegi poolest hästi hakkama. 4D kinos vaatasid mõned „Leiutajate küla Lottet“ ja mõned „Draculat“. See hirmutas ka natuke.
Lõpuks käisime veel poes ja söömas. Koos klassiga väljas söömas käimine on väga tore. Leidsime, et meie kui McDonaldsist kaugel elavad lapsed võime endale paar korda aastas siiski ka seda „rämpstoidu rõõmu“ lubada.
Järgmisel päeval kirjutas Elisabet nii: „Kui mina tagasi tulles oma teeotsas bussist maha tulin ja kodu poole hakkasin jalutama, siis olin ma väga õnnelik, et mul on nii lahe klass ja see oli selle kuu kõige huvitavam päev“.

IV klass