veebruar 05, 2014

Esimene tutvumine kooliga

Kolmapäeval, 5. veebruaril tulid kooli lapsed, kes sel sügisel astuvad 1. klassi. Kaasas olid neil emad ja isad.
Oma tervituskõne pidas meie kooli direktor Ilmar, kes rääkis natuke kooli ajaloost, õppimisest, huvitegevusest. Ehk siis kõigest sellest, miks tasub tulla õppima Parksepa Keskkooli.
Järgnevalt saime vaadata 1.-3. klassi rahvatantsurühma esinemist. Saima vaadata kolme sel suvel tantsupeo kavas olevat tantsu. Lapsed esinesid väga hästi!
Pärast tantsude vaatamist jagas huvijuht Airi kõigile kommi. Komm põses, oli hea teha tutvust kogu koolimajaga. Uudistasime sööklat, raamatukogu, spordisaali ja jõudsime ringiga tagasi aulasse. Aulasse jäid emad-isad kuulama õpetaja Elina loengut. Lisaks sai õpetaja Ene abiga uuritud Parksepa kooli kodulehte ja algklasside ajaveebi.
Samal ajal olid lapsed oma nö esimeses tunnis õpetaja Hellega. Koos mängiti tutvumismängu, joonistati, tehti laulumänge.
Ja märkamatult oligi koolis olemise aeg läbi saanud. Ega sellega pole veel koolis käimine lõppenud. Mudilased tulevad kooli veel märtsis, aprillis ja mais. Eks ikka selleks, et siis on enne 1. septembrit kõik juba omavahel tuttavaks saanud ja koolimajaga harjunud.
Aitäh kõigile, kes tulid meie kooliga tutvuma!