november 10, 2013

2012/2013. õa klassidevahelise võistluse võitis 3.a klass

7. nov käisime klassiga preemiareisil. Külastasime Tartu Mänguasjamuuseumit, Jaani kirikut, vaatasime etendust „Suur maalritöö“ ja külastasime Äksis Jääaja keskust.
Reisi esimeseks peatuskohaks oli Tartu. Vaatasime Tartu Ülikooli peahoonet, käisime Jaani kirikus. Jaani kirikus panime küünlad põlema ja vaatasime ringi. Peale Jaani kirikut läksime Tartu Mänguasjamuuseumisse. Seal nägime väga palju huvitavaid mänguasju. Ajutiselt on seal üleval ka autode näitus. Järgmisena suundusime vaatamas etendust „Suur maalritöö“. Etendus rääkis värvidest. Kunstnik maalis hästi palju asju. Näiteks maalis ta maju, lilli ja loomi.
 Edasi sõitsime Jääaja keskusesse. Seal nägime palju huvitavaid jääaja loomi ja igasuguseid teisi asju, mis olid jääajaga seotud. Loomadest nägime mammuteid ja muid huvitavaid jääaja loomi.
 Mulle meeldis kõige rohkem Jääaja keskus. 
 Kõik oli väga tore ja klassi seltskond oli ka hästi tore ja lõbus. Kui ma saaksin, siis läheksin uuesti sellisele preemiareisile.
Juku



7. novembril käisime klassiga  preemiareisil. Sellele reisile saime tasuta, sest meil oli klassidevahelisel võistlusel võidetud raha veel kasutamata.
Kõigepealt käisime Mänguasjamuuseumis. Küll oli seal palju nukke! Mõned olid sinna toodud isegi Hiinast ja Jaapanist. Minu lemmikuteks  olid teatrinukud.
Nukud vaadatud külastasime Teatri Kodu, kus vaatasime etendust "Suur maalritöö". Kogu etendus oli joonistatud liiva peale. Vahva oli vaadata, kuidas iga pilt valmis.
Teater vaadatud, sõitsime  Jääaja keskusesse. Seal sõime ja siis tutvusime jääaja loomadega. Ka giid rääkis meile jääajast. Väga tore oli vaadata virmalisi. Jääaja loomadest meeldis mulle üle kõige mammut.
Reis oli pikk ja väga huvitav. Aitäh õpetajale, kes meiega igale poole minna viitsib! 
Nele