november 09, 2013

Isad koolitunnis

4.-8. novembrini kutsuti kõiki isasid tulema kooli ja läbi viima üht tundi. See ei pidanud olema ei eesti keel ega füüsika. Isa isa võis tulla kooli ja rääkida teda ennast huvitaval teemal. Meie isadel on ju toredaid hobisid, milles rääkida ja mida lastelegi tutvustada-näidata. Peale selle töötavad meie isad ametikohtadel, millest lapsed vähe teavad. Isad ei pidanud tegema midagi kaelamurdvat, vaid olema see tavaline lihtne töökas isa, kes ta päevast päeva on.

Üleskutsele vastasid algklassidest ainult 2 isa.

3.a klassis käis esinemas Nele isa Tarmo Jõgeva. Tema teemaks oli elekter: mis on elekter, kuidas säästlikult kasutada. Koos vesteldi elektri teemal, vaadati multifilmi, tehti test ning pildistati.
Tasub teada, et Tarmo Jõgeva valiti selle aasta Võrumaa aasta isaks.
Meil on hea meel, et on selliseid tublisid isasid!
Aitäh  Tarmole!
 




Projekti „Isad koolitunnis“ raames oli V klassil kolmapäeval, 06. novembril külas Kristjani isa Ilmar, kes rääkis meile oma perest ja isa rollist peres. Seda oli väga põnev kuulata. Aga veel põnevamaks läks siis, kui  ta hakkas rääkima oma huvidest ja hobidest. Saime  oma silmaga vaadata erinevate müntide kogusid ning kuulata nende saamislugusid.

Meie sooviks on, et teisedki isad leiaksid tee koolimajja oma laste tundidesse. Kindlasti oleks meil koos väga tore. Niisugused tunnid on heaks vahelduseks tavapärasele koolitööle. 
 Kristjani isale suur aitäh!



V klass



Järgmisel aastal ootame palju rohkem isasid oma tööst või hobist rääkima.