juuni 08, 2014

Jalgrattamatk


Reedel, 30. mail viisime oma klassiga läbi jalgrattamatka. Teekond sai alguse kooli juurest. Kogunesime kell 9 hommikul kooli parklasse. Kokku oli meid ratastel 20 last ja kuus täiskasvanut. Küll oli ikka pikk rida, kui üksteise järel hanereas sõitsime!
Esmalt sõitsime Tagakülla klassiõe Geisi koduni.  Geisi juures võttis meid rõõmsalt vastu koer Bruuno, kellega paljud oma saiakest jagasid. Geisi õues kinnitasime keha, tegime joogipausi ja poisid mängisid nerfi sõda.
Järgmisesse punkti sõites, tekkis meil probleem Bruunoga, kes otsustas meiega ühineda ja vaatamata Geisi jõupingutustele kuidagi koju tagasi pöörduda ei tahtnud. Lõpuks pidid Geisi ja õpetaja Maili tuldud teed mööda tagasi sõitma, et Bruuno koju viia. Samal ajal jätkasid teised sihtpunkti poole teekonda. Navi seltsimaja juurde jõudes, külastasime poodi, et jäätist ja juua osta. Tagasi jõudis ka õpetaja koos Geisiga.
Pärast pooletunnist pausi seltsimaja juures keerasime rattad Liisa kodu suunas. Kohale jõudes võttis meid vastu kaetud laud ja soe saun. Nautisime tünnisauna mõnusid, käisime ujumas, sõime ja mängisime. Nii lõppeski meie rattamatk.
Hellika, Kerli, Liisa ja Anette
4. klass