aprill 29, 2013

Kooliga tutvumas

Neljapäeval, 25. aprillil võttis 6.klass ja klassijuhataja vastu koolieelikuid. Tulid kooliga tutvuma nii Parksepa  kui ka Väimela lasteaed.
6.klassi poisid juhatasid nad aulasse istuma ning alustasime ettekandega. Esmalt võttis sõna 6. klassi klassijuhataja Mariina, kes saab järgmisel aastal nende klassijuhatajaks. Peale seda esinesid meile 7. ja 1. klass playbackshow võidulooga ja peale seda 6. klass laulu ja pillimänguga. Kui need said vaadatud ja kuulatud, jaotasid 6. klassi giidid mõlemad lasteaiad pooleks ja alustasid ringkäiguga. Tutvustasime sööklat, riidehoidu, spordikompleksi, direktorit jne. Natuke rääkis raamatukogu kohta ka Ruth. Meie samuti rääkisime neile nii palju kui oskasime rääkida.
Peale ringkäiku võtsid lasteaialapsed taas istet ja vaatasid meie kooli näiteringi etendust "Kas naer on ikka terviseks?". Kõik vaatasid huviga. Edasi jõudis järjekord huviringide ja tulevaste õppeainete tutvustamiseni. Rääkisime meie klassiruumist ja õpetaja Mariinast. Kui need kuulatud, oli aeg mängima hakkata. Mängisime natuke ja hakkasime meisterdama. Iga koolieelik leidis endale kuuendike seast ühe abilise, kes aitas neil voltida paberist koolimaja ja hiljem sellele kleepida Parksepa Keskkooli kleepsu peale. Väikesed said üllatavalt hästi selle ülesandega hakkama. Peagi oli aeg hakata tantsima. Leidsime paarilise ja hakkasime tantsima ringmängu "Kaks sammu sissepoole". Kordasime seda mitmeid kordi. Vahepeal leiti aega maiustamiseks ja kõigile jagati kommi. Peale seda tehti veel ühispilt ja oligi aeg meie väikesed sõbrad koduteele saata.
Leian, et see oli väga tore päev.
Andra